" Een Knipoog Naar Vroeger "

Stacks Image 1112


Een gezellige, sfeervolle en kleine locatie!

VerwachtingenDaar zijn we kort over, lekker eten in iedere prijsklasse. Er zijn veel keuze mogelijkheden voor ieders beurs! De Kleine Beurs staat uiteraard niet per definitie voor goedkoop. U weet dat er voor het ene of het andere gerecht duidelijk prijsverschillen zijn.


Authentiek en smaakvol

Wat bieden wijWij bieden een uitgebreide À la carte kaart met volop keuze mogelijkheden in vis, vlees en vegetarische gerechten, voor de kleine en de grote appetijt! Veel gerechten zijn ook in een kleinere portie te bestellen. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ook diverse gerechten.

De lunchkaart is op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11:00 uur. De À la carte kaart is op deze dagen vanaf 16:00 uur verkrijgbaar. Op zaterdag en zondag geldt alleen de À la carte kaart vanaf 16:00 uur.


À la carteHet is bij ons mogelijk tot maximaal 9 personen À la carte te bestellen. Voor meer dan 9 personen bestaat de mogelijkheid om een keuzemenu samen te stellen. Voor het samenstellen van een keuzemenu kunnen wij u adviseren. Indien u informatie wenst kunnen wij u vrijblijvend voorbeelden meegeven of opsturen.


Uitgebreide menukaart met zowel:Vis-, als Vleesgerechten en voor de Vegetarische mensen ook diverse mogelijkheden!

Voorgerechten zijn er vanaf: € 4,50 | *€ 3,50 (Circa 20 keuze mogelijkheden)
Hoofdgerechten zijn er vanaf: € 16,75 | *€ 15,75 (Circa 20 keuze mogelijkheden)
Nagerechten zijn er vanaf: € 5,50 | *€ 3,75 (Circa 15 keuze mogelijkheden)

*(Kleiner formaat)

Wij danken U voor Uw belangstelling Theo Trapman en Cora Baks
tel. 0184 618053