Stacks Image 1126
Uit eten met een gezelschap vanaf 9 personen!

À la carte eten bij ons in de Kleine Beurs is mogelijk tot maximaal 9 personen.


Vanaf 9 personen is een keuzemenu van toepassing.

Stel zelf uw keuzemenu samen vanaf € 32,75 p.p.*

*Let op ! "Bij diverse gerechten wordt een meerprijs in rekening gebracht."

De keuze mogelijkheden staan hier onder.

Om zorg te dragen voor een goede afwikkeling, zijn er een aantal regels die wij handhaven om de keuken zo optimaal mogelijk te kunnen laten functioneren.
Dit beperkt de wachttijd voor het bereiden van de gerechten voor U en Uw gasten.

Keuzemogelijkheden : U selecteert maximaal :

3 verschillende voorgerechten
( noteer deze onderaan de pagina )
3 verschillende hoofdgerechten ( noteer deze onderaan de pagina )
3 verschillende nagerechten ( noteer deze onderaan de pagina )




* prijswijziging onder voorbehoud
Een extra gang tussendoor zoals een soep en/of spoom
(met of zonder alcohol) is ook mogelijk,
vraag naar onze mogelijkheden.

Onderaan de pagina’s: Voorgerechten, Hoofdgerechten en Nagerechten kunt U de keuzes noteren.
Uiterlijk een week voor de gereserveerde datum de keuzemogelijkheden doorgeven.
( i.v.m. bestel artikelen )
Wij zorgen voor de menukaartjes met daarop uw zelf samengestelde keuzemenu.

Mocht u er niet uitkomen kunnen wij uiteraard in overleg met u een menu samenstellen.
( graag vooraf even bellen om een afspraak te maken )

Voor vegetarische gasten en kinderen kunnen wij in overleg iets anders samenstellen.
Het is niet nodig om voor deze doelgroep een keuze in het menu op te nemen.


Indien het aantal gereserveerde personen wijzigt !
Minimaal 1 dag ervoor telefonisch doorgeven !

zijn wij niet aanwezig dan een bericht inspreken op ons antwoordapparaat !

Keuzemogelijkheden Voorgerechten:

Tomatensoep
Mosterdsoep
Camembert Hawaï
(gefrituurde camembert met ananas en cumberlandsaus)
Caesarsalat (gemengde salade met spekjes, croutons, kaas en caesardressing)
Gefrituurde Hotwings (kip) (meerprijs € 2,50)
Salade met gerookte kipfilet (meerprijs € 2,50)

(gemengde sla met tomaat, manderijnen, cashewnoten en een frambozendressing)

Carpaccio (meerprijs € 3,00)
Gerookte Zalm (meerprijs € 3,75)
Hollandse Garnalen (meerprijs € 5,00)
Gerookte Palingfilet (meerprijs € 4,50)
Duo van Gerookte Zalm en Paling (meerprijs € 4,75)



Luxe keuzemenu* ( meerprijs € 7,25 ) met een uitgebreid voorgerecht:
* bij deze keuzeoptie zijn er 2 voorgerechten van toepassing!

Proeverij van voorgerechten ZONDER VIS!
een combinatie van diversen voorgerechten ( warme en koude voorgerechten )
Proeverij van Vis voorgerechten
een combinatie van diversen voorgerechten ( warme en koude voorgerechten )


U ontvangt ( gratis ) aan het begin van het diner een broodje met smeersels.

De soep wordt geserveerd met stokbrood en bij de overige gerechten komt er toast op tafel


Keuzemogelijkheden Voorgerechten:
Maximaal 3 verschillende keuze’s :


1......................................................................................................................
2......................................................................................................................
3........................................................................................
...........................

Extra optie: Spoom met of zonder alcohol (meerprijs € 4,00 / € 3,00)
( Dit is een sorbetijs drankje tussendoor, dit bevorderd de spijsvertering ! de smaak van de spoom is in overleg met U )
Keuzemogelijkheden Hoofdgerechten:


Pangarolletjes gevuld met zalm (gestoofd in vissaus)


Varkenshaas*

Gegratineerde Varkenshaas ( meerprijs € 3,00 )
(met champignonsaus en gesmolten kaas uit de oven )

Kogelbiefstuk* (meerprijs € 2,50)

Zalmfilet met witte wijnsaus (meerprijs € 5,00)

Gepelde Gamba’s (meerprijs € 5,00) (in een zacht romige chilisaus)

Runder Entrecote met kruidenboter (meerprijs € 5,00)

Tournedos* (meerprijs € 6,50)
( malse biefstuk gesneden van de ossenhaas )


Runderstoof Schotel (meerprijs € 5,00)

Lamsfilet* (meerprijs € 6,50) (heerlijk zacht en mals vlees)


* Geserveerd met 2 soorten saus apart op tafel


Bij het hoofdgerecht wordt een compleet garnituur geserveerd

Keuzemogelijkheden Hoofdgerechten:
Maximaal 3 verschillende keuze’s :


1......................................................................................................................
2......................................................................................................................
3.......................................................................................
...........................


Keuzemogelijkheden Nagerechten:

’t Sluissie (vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom)

IJskoud
(verschillende smaken ijs en slagroom)

Koffie of Thee
(met lekkernijen)

Dû Kaoi
(meerprijs € 2,50) (hazelnootschuim met hazelnootijs en slagroom)

Dûn Soete kauwer
(meerprijs € 2,50)
(bokkenpoot met vanille-ijs, café marmer-ijs
( lichte koffie smaak ) en slagroom)

’t Kromme Gat
(meerprijs € 2,50) (banaan-ijs, vanille-ijs, stukjes banaan, chocoladesaus en slagroom)

’t Swaentie
(meerprijs € 2,50)
( marsepein gevuld met wiener-almond roomijs met chocolade-ijs en slagroom )

’t Leugebankie
(meerprijs € 2,50)
(vanille-ijs met advokaat, boerenjongens en slagroom)

’t Langeveer
(meerprijs € 2,50) (vanille-ijs met warme kersen en slagroom)

Surprise Dessert*
(meerprijs € 3,75) (combinatie van diverse lekkernijen)

* LET OP ! alleen verkrijgbaar voor het complete gezelschap!
niet in combinatie met andere keuze’s

Keuzemogelijkheden Nagerechten:
Maximaal 3 verschillende keuze’s :


1......................................................................................................................
2......................................................................................................................
3........................................................................................
...........................

Voorbeeld Keuzemenu

Tomatensoep
of
Caesar salat
(gemengde salade met spekjes, croutons, kaas en caesardressing)
of
Gerookte zalm


XXX
Pangarolletjes gevuld met zalm
(gestoofd in vissaus)
of
Varkenshaas*
of
Kogelbiefstuk*


* Geserveerd met twee verschillende sauzen apart op de tafel

XXX
’t Sluissie
(vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom)
of
Dû Kaoi
(hazelnootschuim met hazelnootijs en slagroom)
of
Koffie of Thee
(met lekkernijen)


Bij dit keuzemenu is de standaardprijs € 32,75 p.p.
Bestaat uw gezelschap uit totaal 20 personen en daarvan kiezen er bijvoorbeeld 6 personen het voorgerecht ”gerookte zalm”
dan wordt er 6x € 3,75 extra in rekening gebracht.
Dit is ook van toepassing bij de hoofdgerechten ”kogelbiefstuk” + € 2,50 en de nagerechten ”Dû Kaoi” + € 2,50.
De meerprijzen worden alleen in rekening gebracht bij degene die zo’n gerecht bestellen. De meerprijs staat vermeldt achter de gerechten waar het van toepassing is.
Op de menukaartjes die wij uitprinten staan de gerechten zonder prijzen
.

VOORAF KOMT ER BROOD OP TAFEL, DE SOEP WORDT GERESERVEERD MET STOKBROOD EN BIJ DE OVERIGE VOORGERECHTEN KOMT ER TOAST OP TAFEL.

BIJ HET HOOFDGERECHT WORDT EEN COMPLEET GARNITUUR GERESERVEERD.

Wij danken U voor Uw belangstelling!
Theo Trapman en Cora Baks.
Voor meer informatie bel: 0184 - 618053